Řekněte to čajem


Bílý čaj je tím nejkvalitnějším, co může tento druh nápoje nabídnout. Pěstuje se na stinných místech, aby se zabránilo tvorbě chlorofylu, sklízet se může jen krátkou dobu brzy z jara, před příchodem monzunových dešťů, kdy ještě nedošlo k rozvinutí pupene. Zpracovává se z dosud nerozvinutých lístků, které se nechají zavadnout, pak se mírně pomuchlají, aby došlo k částečné oxidaci. Výsledkem je základ pro vynikající nápoj naprosto jedinečné chuti i účinků. Dříve si jej pro jeho vzácnost a vysokou cenu mohli dovolit jen ti nejzámožnější, často jím uctívali vážené návštěvy, aby tak demonstrovali své postavení. Předložte i Vy svým blízkým jen to nejlepší.

Jedinečný chuťový zážitek

Správně připravený nálev z bílých lístků je specifický svou zlatavou hřejivou barvou a jemně nasládlou delikátní chutí, kterou doprovází nezaměnitelné aroma. Povzbuzuje a osvěžuje mysl, na náš organismus působí antioxidačně, likviduje volné radikály a dodává potřebnou energii a dostatek tekutin. Je vyhledáván jako pomocník při redukci váhy, působí však i antibakteriálně. To vše spolu s ušlechtilou chutí a vůní.